Weekend

Fan vad jag hatar blogg.se appen. Skrev precis ett aslångt inlägg som bara försvann.

Det har varit en tråkig vecka. Så varför inte bara fortsätta med en tråkig helg?! Tränade idag igen. Femte gången på fem dagar. I helgen tänker jag ta ledigt. Fast nu har jag inga planer längre, så jag kanske springer ner till gymmet en gång till. Jag åt ju faktiskt chips idag. Vilket jag ångrar. Jag ska börja träna mer, äta mindre. Eller inte mindre, bara inte dålig mat och chips. Om jag vill ha en snygg kropp får jag väl se till att jobba för den. (Och nej jag är inte sjuk eller har anorexi eller vad ni nu kan tro. Ni behöver inte oroa er mamma och pappa!). För antagligen kommer jag inte göra det jag precis skrev hahah. Jag är så lat!

Skulle gått ut imorgon. Men som vanligt blev planerna ändrade. Varför ska det vara så svårt? Jag blev som vanligt tjejen utan plan. Får väl bli en kväll som alla andra, titta på pll och vara ensam.

Sommarlov och arbetslös? Så känns det just nu. Men jag har ju varken eller. Men att jobba en gång i veckan är inte min grej. Det är så tråkigt.

Och jag är trött på alla som säger "jag undrar vad det kommer bli av dig". Något ska jag nog komma på ska ni se. Men jag vill göra det själv. I min egen takt. Jag vill inte att människor ständigt ska fråga vad jag ska göra nu. För om jag hade en plan då skulle jag redan gjort det! Och om jag visste vad jag skulle göra, då skulle ni också veta.

RSS 2.0