Surfing

Linnea och Luca jobbar på dagarna så vi får underhålla oss själva. I tisdags var vi på stranden hela dagen och mötte upp Luca för att äta lunch. Handlade mat på vägen hem och hela kvällen spenderade jag vid telefonen. Jag pratade med Josefine och Empan, Jimmy och pappa och sen ringde Nate haha. 

Lucas bror Kane kom hit på kvällen och vi tittade på en film. Vi bestämde att vi skulle testa att surfa! Så igår åkte vi till Noosa för att surfa. 

Det var dåligt väder men vad gör det, lite regn har väl ingen dött av. Det va hur Som helst skitsvårt. Och Kane kan ju ha varit världens sämsta lärare. "Hur ställer man sig upp? - det är bara att trycka med fötterna" eh jaha. "Hur vet man när man ska ställa sig upp? - det känner man" eh jaha. 

Jag ställde mig upp rätt många gånger och lyckades fånga en våg! Vi var i vattnet i två timmar och frös ihjäl så vi var tvungna att gå upp. Åkte till ett ställe och åt innan vi körde hem igen. Väntade på att Luca skulle komma hem så vi kunde åka och spela volleyboll. 

Man spelade mot random människor, så himla kul! Vi va ju inte asbra men det gick! 

Kände mig inte alls bra när vi väntade på att Luca skulle spela klart. Så nu har jag feber. Gick och la mig halv tio och sov till halv tio imorse. 

Kane kom precis hit och har gjort frukost åt oss! Vi ska mysa till en film :) 



RSS 2.0