Måndagsnöje

En ny vecka igen då. Och jag jobbade, för det gör jag varje måndag terminen ut. Förhoppningsvis varje dag terminen ut, men det får jag i så fall bara göra från maj. Men ska inte ropa hej än (haha ett uttryck jag alltid velat använda sen jag hörde det, inte för att det var hela men ändå ni fattar). 
 
Cyklade till jobbet i snön........... Och cyklade hem från jobbet klockan fyra. Har inte gjort något alls sen jag kom hem. Tänkte gå ut och gå, men det blev inte så. För jag har så ont i mina smalben, tror att jag kanske har gått för mycket i mindre bra skor på asfalt. Så tog en vilodag, cyklade ju trots allt  drygt fem km - till och från jobbet. Så jag har istället letat recept, mest för att jag vill göra en egen receptbok och så visste jag att mamma hade köpt philadephiaost hehe. Såaatte jag hittade en frosting jag ville testa, så letade jag upp ett recept med chokladbotten också. 
 
Jag har tjuvätit hela tiden medan jag har bakat, su nu när dom äntligen va klara var jag inte alls sugen. Eller det va jag inte ens när jag började, det är bara roligt att göra! Mamma pappa och Jonthe tyckte att dom va goda i alla fall! 
 
Mamma pappa och jag sitter och tittar på Biggest Loser. Jag fick lite panik för att jag skippade min promenad idag, får gå dubbelt länge och snabbt imorgon! 
 
 
RSS 2.0