Serienörd

En hemskt jobbig jobbvecka är över. En mysig helg är över. 
På jobbet skulle dom ha viljat att jag delade mig i fem. Helst vara tre på samma avdelning, vilket jag i och för sig fick vara i alla fall. Jag förstår inte riktigt. Tre personer från samma avdelning är borta och kvar är jag. Har jobbat ihjäl mig och varit slut varje dag. En kollega sa "Natalie du är här varje morgon när man kommer och är alltid kvar sist på eftermiddagrna". Jag antar att det är livet som vikarie! Men ofta gillar jag det. Det skulle vara så tråkigt ibland, och ungarna är ju rätt gulliga stundtals.
 
I fredags somnade jag som en stock hos emanuel. Åkte till skärholmen med Carina och hans småsytrar på eftermiddagen. Köpte lite onödiga saker men jag gillar't. Livet som rik kan jag vänja mig vid! Skynda hem och duscha, skulle ju på 33-årsfest! Josefines kollega fyllde år så jag agerade date åt henne. Det var trevligt med skumpa, vin och tapas. Spanjorer och finnar så jag antar att jag såg ut som en av dom. Det var väl trevligt ett tag så vid nio mötte vi upp Sara och Matilda för lite barhäng och sen klubbande. Inte riktigt på humör men det blev roligt till slut i alla fall. 
 
När jag vaknade klockan nio imorse ville jag bara dö, hade inte sovit många timmar. Så bra jag va som kunde somna om en liten stund, som blev två timmar! Sen dess har jag inte rörtmig ur sängen. Jag trivs så bra här idag. Jag och mina två täcken och 6 kuddar.
 
Serienörd ja. I fredags såg jag klart alla glee avsnitt som kommit ut och idag har jag sett första säsongen av Grey's anatomy. (lugna det är bara 9 avsnitt)
 
Om 16 dagar är vi alla i samma land!
 
RSS 2.0