Puka beach och Balinghai beach

Vi kände att vi behövde göra lite utflykter, vi kunde inte riktigt bara hänga på samma strand varje dag i två veckor. En eftermiddag åkte jag med min filippinska vän Henrik till Puka beach. En strand som inte var lika busy som white beach. Kan vara för att sanden inte är lika fin eller att folk faktiskt bara är lata och inte orkar röra på sig. 

Vi hängde i alla fall där en eftermiddag, dom andra var för bakis för att röra på sig. 


Dagen efter det var planen att Sofia, Ilona, Camilla och jag skulle dit. Vi tog en tricykle dit. Hängde där hela dagen och njöt lite av att det inte va så mycket folk där. Vi gick på en strandpromenad, läste ut en bok och sen var det dags att åka tillbaka för att äta middag på stranden i solnedgången. 





En annan utflykt vi gjorde var till Balinghai Beach. En pytteliten hemlig strand som man typ inte känner till. Vi fyra tog en tricykle till ett hotell, där får man betala 500 peso för att komma ner till stranden, det är 100kr. Man är typ helt själva på stranden, så vi la oss på solstolar och läste våra böcker. Tror jag snittade en bok varannan dag. För dom här 100kr fick man beställa mat. Så när vi blev hungriga blev det lunch, det finns en liten bar på stranden där man beställer. Killen i baren ringer upp till köket och sen skickar dom ner maten i en korg. 

Vi hade fortfarande pengar att göra av med så till efterrätt blev det chokladbollar och fruktsallad! Så himla mysigt att hänga själva på stranden. 




Vi stannade och tittade på lite av solnedgången innan det var dags att åka tillbaka för att göra oss i ordning för utgång som vanligt. 







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0